Elérhetőségek

VULCANO energia

Cégünk az ország teljes területén vállalja megújuló energia rendszerek telepítését!

Ajánlatkérését kizárólag e-mailben tudjuk fogadni.

Kapcsolat

Központ:
E-mail: info@vulcanoenergia.hu
Tel: +36 30 581 63 60

Szerviz, hibabejelentés:
E-mail: szerviz@vulcanoenergia.hu


 Napelem


Ajánlataink

Mi is a napelem?

A napelem olyan eszköz, amely napfényből állít elő elektromos áramot. A napelem fény hatására működik, így a felhőkön keresztül érkező napsugárzás hatására is termeli az áramot.

Többféle napelemrendszert különböztetünk meg. A Vulcano Energia a leghatékonyabb "visszatápláló" rendszert ajánlja, amikor a megtermelt energia a hálózatba kerül betáplálásra és a fel nem használt áramot a helyi áramszolgáltató visszavásárolja. Ehhez csupán egy speciális mérőórára van szükség, ami méri a fogyasztott és megtermelt áram mennyiségének a különbözetét. Így, ha este bekapcsoljuk a mosógépet és fogyasztjuk a hálózat energiáját, csupán a megtermelt és fogyasztott áram különbségét kell fizetni.

 

Hogyan működik?

Mikor a napelem elnyeli a fényt, mozgásképes töltött részecskék keletkeznek. Ezek az apró részecskék olyan fizikai változást hoznak létre, amely hatására elektromos áram termelődik.

Hova lehet telepíteni?

A napelemeket leggyakrabban háztetőkre telepítik, meglévő és új épületekre egyaránt. Meglévő épület esetében csupán egy vezeték sztükséges, ami beköti az így termelt energiát a ház elektromos rendszerébe. Ahol nincs kiépített hálózati villamosenergia ellátás, ott az ún. "sziget" rendszert alkalmazzuk, amikor is a villamosenergiát a napelem egy akkumlátorba tölti. 

Éppen ezért a Vulcano Energia napelem rendszer bármely építménynél alkalmazható, ezáltal jelentősen csökkentve a villamos energia költségeit.

Mennyi idő alatt térül meg?

A napelem élettartama minőségtől függően változó. Egy négy fős család villamos energia igénye 100 %-ban fedezhető  3-5 kw-os napelem rendszerrel. A megtérülés ideje, a rendszer méretétől és a felhasználástól függően változhat.

A telepítésnél különösen fontos, hogy pontosan a felhasználási igényeknek megfelelő, ahhoz méretezett energiarendszert létesítsünk. Ehhez mindenek előtt egy helyszíni energetikai felmérést végzünk, ahol mérnök kollégánk megvizsgálja az adottságokat és a lehetőségeket.

 

 

Ajánlataink


Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Canadian Solar 300 Wp

Canadian Solar 350 Wp

Napelem ajánlatkérés

!
!
!
!

Fogyasztási adatok

!
!
!
!
!
!Kötelező elfogadni!

Vissza az előző oldalra!

VULCANO energia - Magyar