Elérhetőségek

VULCANO energia

Cégünk az ország teljes területén vállalja megújuló energia rendszerek telepítését!

Ajánlatkérését kizárólag e-mailben tudjuk fogadni.

Kapcsolat

Központ:
E-mail: info@vulcanoenergia.hu
Tel: +36 30 581 63 60

Szerviz, hibabejelentés:
E-mail: szerviz@vulcanoenergia.hu


 Rólunk


A Vulcano-ról

Cégünk alternatív energiatermelő rendszerek (hőszivattyú, napkollektor, napelem) telepítésére és nagy teljesítményű hőszivattyúk gyártására, illetve speciális energetikai megoldások (hulladékhő hasznosítás, szürkevíz hasznosítás) kivitelezésére szakosodott vállalat, mely kiemelkedő szakmai gyakorlattal és tapasztalattal áll megbízói rendelkezésére tervezés, projektszervezés pályázati előkészítés - pályázatírás, kivitelezés-bonyolítás valamint szervízelés és üzemeltetési szaktanácsadás tekintetében is. A cég 100%-ban magyar tulajdonban van. Tulajdonosainak és munkatársainak szakértelme, elkötelezettsége garancia arra, hogy kiváló minőségű rendszereket alkosson.

Termékeink arra hivatottak, hogy biztonságosabbá, olcsóbbá tegyék életünket. Célunk, hogy magas műszaki színvonalú, környezettudatos, egyszerű és könnyen kezelhető rendszerek születhessenek elérhető árakon.

Emellett cégünk teljes körű szellőzéstechnikai megoldást kínál új épületek építéséhez szakági tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés-bonyolítás valamint karbantartás – üzemeltetés tekintetében is.

Megvalósítási folyamat

A Vulcano teljes körű szolgáltatást kínál energetikai rendszerek telepítéséhez.

Helyszíni felmérés

A telepítésnél különösen fontos, hogy pontosan a felhasználási igényeknek megfelelő terméket, ahhoz méretezett energiarendszert létesítsünk. Ehhez mindenek előtt egy helyszíni energetikai felmérést végzünk, ahol mérnök kollégánk megvizsgálja az adottságokat, igényeket, lehetőségeket és ennek figyelembe vételével készítjük el megoldási javaslatunkat, javaslatainkat.

Energetikai rendszerterv

A felmérés alapján egy rendszertervet készítünk, amely tartalmazza a beépítendő energiatermelő berendezé- sek leírását, ha van, a meglévő rendszerhez való csatlakozás kialakítását.

Kivitelezés

Az általunk tervezett rendszereket, termékeket megbízható, tapasztalt, magasan képzett technikusaink kivitelezik. Kollégáink csak az általunk összeállított terméksort szerelik, így biztosított a professzionális megvalósítás.

Megtérülés számítás

Az energiafelhasználás és megtakarítás, valamint a beruházási költség függvényében viszonylag pontos megtérülési kalkulációt készítünk.

Pályázatírás + finanszírozás

A megújuló energiával kapcsolatos beruházásoknál általában lehetőség van 40-85% -os vissza nem térítendő támogatásra és/vagy kedvezményes hitel felvételére. A Vulcano vállalja a pályázat megírását, beadását, elszámolását illetve a hitel ügyintézését.

Miért a Vulcano?

Néhány érv:

  • a Megújuló Energiák Specialistája
  • komplex ügyintézés
  • tervezés - kivitelezés
  • szervízháttér, rendszergarancia
  • üzemeltetés, távfelügyelet
  • ipari hőszivattyú gyártása és fejlesztése
  • pályázatírás + finanszírozás
  • szellőzéstechnika
  • hulladékhő és szürkevíz hasznosítás

Hőszivattyú

A hőszivattyú olyan energiatermelő berendezés, amely a környezeti hőt egy alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli. A hőszivattyú stabilan képes hőenergiát előállítani (használati és fűtés célú meleg-vizet), -22 °C és +40°C környezeti hőmérséklet között. Így a hőszivattyú az épület önálló energiatermelő központja lehet, használatával teljes mértékben kiválthatóak a hagyományos energiahordozók.

A Vulcano levegő-víz típusú hőszivattyú üzembe állításával földgázellátásról teljesen független hőenergiát termelő rendszer alakítható ki optimális üzemeltetési költségek mellett. Egyedi és sorozatban gyártott gépeink alkalmasak bármekkora hőigény kiszolgálására. Biztonsággal alkalmazhatóak mind lakossági, mind ipari létesítményeknél. Átépítéssel vagy bővítéssel járó igényváltozások esetén a rendszer tetszés szerint bővíthető. A saját fejlesztésű, teljesen automatikus vezérlés és távfelügyelet biztosítja a rendszer alkalmazkodását a pillanatnyi körülményekhez (hőigény, időjárás, egyedi igények).

Napkollektor

A napkollektor olyan eszköz, mely a napból nyer hőenergiát és az UV sugarak hasznosításával állít elő használati és fűtés célú melegvizet. A napkollektor bárhová telepíthető, meglévő és új épületekhez egyaránt, valamint későbbiek során igény szerint bővíthető. A Vulcano sík napkollektorokat alkalmaz, mely a legismertebb napkollektor típus szerte a világon. Telepítése, üzemeltetése, karbantartása sokkal egyszerűbb a vákuumcsöves típusnál.

Napelem

A napelem olyan eszköz, ami napfényből állít elő elekt- romos áramot. A Vulcano a leghatékonyabb „visszatápláló” rendszert ajánlja, amikor a megtermelt napenergia a hálózatba kerül betáplálásra és a fel nem használt áramot a helyi áramszolgáltató visszavásárolja. Bármely építménynél alkalmazható, meglévő és új épületekhez egyaránt.

 

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a napelem és napkollektor között?

A napelem a napenergiát villamos energiává alakítja át, a napkollektor napenergiából hőenergiát állít elő.

Hová lehet telepíteni a megújuló energia rendszereket? Hőszivattyú, napkollektor vagy napelem bármely épít- ménynél alkalmazható, meglévő és új épületekhez egyaránt. Későbbiek során igény szerint bővíthetőek.

Gázfűtést mivel tudom 100%-ban kiváltani?

A hőszivattyú legstabilabban képes hőenergiát előállítani. Használatával teljes mértékben kiválthatóak a hagyományos energiahordozók.

Mennyi idő alatt térülnek meg a megújuló rendszerek?

A megújuló energetikai rendszerek megtérülési ideje 6-12 év között változik.

Milyen engedélyek szükségesek megújuló energia rendszerek telepítéséhez?

Kizárólag a napelemek telepítéséhez van szükség a helyi áramszolgáltató írásbeli engedélyére. Cégünk az engedélyekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézést vállalja.Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
VULCANO energia - Magyar